Χοιρινή πανσέτα με sticky sauce Μαύρου Σκόρδου

Black Garlic STICKY-PANCHETTA

Υλικά:

  • 300 γρ πανσέτα χωρίς κόκκαλο κομμένη σε κομμάτια 10 εκ
  • Σουσάμι καβουρδισμένο

Sticky sauce:

Ανακατέυουμε όλα τα υλικά της sticky sauce. Σε αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο ελαιόλαδο, περνάμε αλατοπιπέρωμενες τις παντσέτες μέχρι να πάρουν χρώμα και απο τις 2 μεριές. Ρίχνουμε την sticky sauce, χαμηλώνουμε την φωτιά στο μέτριο,  και συνεχίζουμε γυρνώντας τα κομμάτια της παντσέτας μεχρι να γλασσάρει η σάλτσα και να κολλήσει όλη πάνω στις παντσέτες. Πασπαλίζουμε με σουσάμι καβουρδισμένο, ανοίγουμε 2 παγωμένες μπύρες και απολαμβάνουμε.