Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο!

Καθ ότι από το μαύρο σκόρδο λείπει η αψάδα, και επιπλέον εχει μια γήινη γλύκα πετιμεζιού. Οπότε συνδυάζοντας το πχ με κατι τηγανητό (ψάρι ή λαχανικά όπως κολοκυθάκια), μαλακώνει και καθαρίζει μεν την γεύση απο το τηγάνισμα, αλλά ενισχύει και την γλύκα του.
Η τελευταία πινελιά με το λεμόνι καταφέρνει να μπερδέψει τον ουρανίσκο, θυμίζοντας κάτι οικείο μεν αλλά με μια διαφορετική επίγευση.
Υλικά:
Εκτέλεση:
Κόβουμε το αγγούρι κατά μήκος και με ενα κουτάλι αφαιρούμε τα σπόρια (προσοχή να μην αφαιρέσετε και τη σάρκα. Τρίβουμε στο χοντρό του τρίφτη και αναμιγνύουμε με το αλάτι. Το αφήνουμε για 10 λεπτά και στίβουμε απαλά χωρίς να το στεγνώσουμε τελείως. Το βάζουμε σε λεκανάκι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέυουμε. Δοκιμάζουμε και ρυθμίζουμε σε αλάτι και οξύτητα (ανάλογα με το γιαούρτι που θα χρησιμοποιήσετε)
Αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ωρες να δέσουν τα αρώματα.