Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο!

Υλικα:
Εκτέλεση:
Λιώνουμε 10 γρ βούτυρο σε τηγάνι και καβουρδίζουμε ελαφρώς τους κόκκους πιπέρι.
Ρίχνουμε το λευκό κρασί και μολις εξατμιστεί, προσθέτουμε τον ζωμο.
Βράζουμε μέχρι να πέσει στο μισό και προσθέτουμε την πάστα μαυρου σκόρδου
Βράζουμε για ακόμα 1 λεπτό, αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι και 10 γρ βούτυρο σε κύβο από το ψυγείο. Δοκιμάζουμε στο αλάτι και σερβίρουμε.