Το καλάθι αυτή τη στιγμή είναι άδειο!

Υλικά:
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια και σωτάρουμε σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά με το ελαιόλαδο, μέχρι να πάρουν ενα ελαφρύ χρώμα. Αφαιρούμε τα μπουτάκια, προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια και σωτάρουμε σε δυνατή φωτια για 1 λεπτό. Προθέτουμε τα μπουτάκια, την κέτσαπ, την soy sauce, τον ζωμό και τα κάσιους. Βράζουμε για 15 σε μέτρια φωτια σκεπασμένα. Αφαιρούμε το καπάκι και δυναμώνουμε την φωτιά , γυρνώντας τα κομμάτια και βράζοντας μεχρι να δέσει η σάλτσα. Αφαιρούμε απο τη φωτιά, ξύνουμε το lime και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Σερβίρουμε με φρεσκοβρασμένα noodles η αχνιστό ρύζι basmati.